Карактеристике уља за оружје.

- 2021-09-04-

Главна компонента уља за оружје је генерално полинитросилицијум, који генерално није штетан за људско тело. У ствари, уље за оружје је такође обично уље за подмазивање са неким минералима који могу играти улогу чишћења, као што је ЦЛП уље за одржавање. Уље за одржавање серије ЦЛП-МЕ је базирано на синтетичком уљу, а направљено је додавањем разних синтетичких формула. Одржава традиционалну нетоксичну, благу текстуру, неутралну, заштиту животне средине и друге функције и неће штетити здрављу корисника;

С друге стране, када је оружје испаљено, оно може повећати мазивост и смањити хабање делова. Његово јединствено својство уклањања песка у великој мери смањује стопу неуспеха при пуцању. Пошто практични ЦЛП-4МЕ има бољу отпорност на температуру, дренажу и стабилност подмазивања од производа од општег минералног уља и одличну отпорност на рђу (више од 1200 сати теста влажности), неке земље га користе за борбену готовост. Архива.

Пушке су премазане са више уља, што је не само незгодно за употребу, већ и подложно проблемима. У хладним пределима, пошто је температура углавном ниска, вискозност уља постаје већа, што ће повући „скривене ноге“ покретних делова пиштоља, а оно ће бити склоно квару при пуцању. Ако се налази у подручјима са јаким пешчаним олујама, уља за пиштољ ће бити нанесена превише, а тело пиштоља ће бити умрљано песком и земљом, што ће довести до превременог хабања покретних делова. Иако се тренутно уље за пиштоље више неће смрзавати и смрзавати као претходно уље за пиштоље, и даље морате бити посебно опрезни када га користите и никада не дозволите да додирне окидач пиштоља са завртњем. Добар окидач обично има веома прецизан производни процес, а чак и мало страних материја може га онемогућити да ради.